Acest tip de făină, cu un conținut ridicat de gluten și proteine vegetale este potrivită pentru pâine, pentru aluaturile de pizza și, în general, pentru produsele de patiserie care trebuie dospite. Poate fi folosită pentru orice aluat în care se pune drojdie. Este ideal pentru a coace un produs moale cu coajă crocantă
Vezi coșul „Gyermelyi Făină de grâu BL55 2 kg” a fost adăugat în coș.
Categorie: Alimente de bază
Produse similare
-
4.00 lei
Faina alba de grau 000 obtinuta prin macinarea graului. Ideala pentru prepararea produselor precum: foi de placinta, foietaje, cozonaci, gogosi, cornuri. Condițiile de depozitare A…
-
7.00 lei
Pastele cu patru ouă sunt cele mai populare din toata gama de paste Gyermelyi, ele reprezentând și majoritatea producției de paste a companiei. Cele 23…
-
7.70 lei
Este tipul de făină cel mai frecvent utilizat în gospodării. Este un măciniş de granulaţie fină şi constituie materia primă de bază folosită la…