Acest tip de făină, cu un conținut ridicat de gluten și proteine vegetale este potrivită pentru pâine, pentru aluaturile de pizza și, în general, pentru produsele de patiserie care trebuie dospite. Poate fi folosită pentru orice aluat în care se pune drojdie. Este ideal pentru a coace un produs moale cu coajă crocantă
Vezi coșul „Paste Gyermelyi 500gr 4oua scoici” a fost adăugat în coș.
Categorie: Alimente de bază
Produse similare
-
5.90 lei
Pastele cu patru oua sunt cele mai populare din toata gama de paste Gyermelyi, ele reprezentand si majoritatea productiei de paste a companiei. Cele 23…
-
5.90 lei
Pastele cu patru oua sunt cele mai populare din toata gama de paste Gyermelyi, ele reprezentand si majoritatea productiei de paste a companiei. Cele 23…
-
Este un măciniș cu o textură mai granulată. Datorită acestei texturi este recomandată în primul rând pentru plăcinte, pişcoturi sau găluște. Poate fi folosită de…