Acest tip de făină, cu un conținut ridicat de gluten și proteine vegetale este potrivită pentru pâine, pentru aluaturile de pizza și, în general, pentru produsele de patiserie care trebuie dospite. Poate fi folosită pentru orice aluat în care se pune drojdie. Este ideal pentru a coace un produs moale cu coajă crocantă
Vezi coșul „Gyermelyi Vita Pasta Durum Pasta 500 g fusilli tricolore” a fost adăugat în coș.
Categorie: Alimente de bază
Produse similare
-
7.70 lei
Este tipul de făină cel mai frecvent utilizat în gospodării. Este un măciniş de granulaţie fină şi constituie materia primă de bază folosită la…
-
5.90 lei
Ingredientele indispensabile ale supelor bucătăriei ungureşti tradiţionale sunt pastele cu opt ouă, produse cu ouă proaspete. Ele aparţin categoriei premium şi reprezintă o gama de…
-
Este fabricat din grâu dur de cea mai bună calitate și conține patru ouă proaspete în plus pe kilogram față de produsul italian mediu. Acest…