Acest tip de făină, cu un conținut ridicat de gluten și proteine vegetale este potrivită pentru pâine, pentru aluaturile de pizza și, în general, pentru produsele de patiserie care trebuie dospite. Poate fi folosită pentru orice aluat în care se pune drojdie. Este ideal pentru a coace un produs moale cu coajă crocantă
Vezi coșul „Gyermelyi Vita Pasta Durum Pasta 500 g fusilli tricolore” a fost adăugat în coș.
Categorie: Alimente de bază
Produse similare
-
5.00 lei
Ingredientele indispensabile ale supelor bucatariei unguresti traditionale sunt pastele cu opt oua, produse cu oua proaspete. Ele apartin categoriei premium si reprezinta o gama de…
-
Făina de pizza Gyermelyi diferă de alte făinuri utilizate în mod obișnuit în ceea ce privește conținutul și mărimea bobului de grâu, ca rezultat al…
-
7.10 lei
Produsele Gyermelyi fără ouă, fără colesterol, fabricate din făină de grâu dur, sunt recomandate pentru mâncăruri ușoare, picante și salate de paste din bucătăria italiană!…