Acest tip de făină, cu un conținut ridicat de gluten și proteine vegetale este potrivită pentru pâine, pentru aluaturile de pizza și, în general, pentru produsele de patiserie care trebuie dospite. Poate fi folosită pentru orice aluat în care se pune drojdie. Este ideal pentru a coace un produs moale cu coajă crocantă
Vezi coșul „Paste Gyermelyi 250gr 8 oua melcisori” a fost adăugat în coș.
Categorie: Alimente de bază
Produse similare
-
4.70 lei
Ingredientele indispensabile ale supelor bucatariei unguresti traditionale sunt pastele cu opt oua, produse cu oua proaspete. Ele apartin categoriei premium si reprezinta o gama de…
-
5.90 lei
Pastele cu patru oua sunt cele mai populare din toata gama de paste Gyermelyi, ele reprezentand si majoritatea productiei de paste a companiei. Cele 23…
-
7.70 lei
Este tipul de făină cel mai frecvent utilizat în gospodării. Este un măciniş de granulaţie fină şi constituie materia primă de bază folosită la…