Acest tip de făină, cu un conținut ridicat de gluten și proteine vegetale este potrivită pentru pâine, pentru aluaturile de pizza și, în general, pentru produsele de patiserie care trebuie dospite. Poate fi folosită pentru orice aluat în care se pune drojdie. Este ideal pentru a coace un produs moale cu coajă crocantă
Vezi coșul „Paste Gyermelyi fundite 8 oua 250gr” a fost adăugat în coș.
Categorie: Alimente de bază
Produse similare
-
3.90 lei
Este tipul de făină cel mai frecvent utilizat în gospodării. Este un măciniş de granulaţie fină şi constituie materia primă de bază folosită la prepararea…
-
4.00 lei
Pastele cu patru ouă sunt cele mai populare din toata gama de paste Gyermelyi, ele reprezentând și majoritatea producției de paste a companiei. Cele 23…
-
Este un măciniș cu o textură mai granulată. Datorită acestei texturi este recomandată în primul rând pentru plăcinte, pişcoturi sau găluște. Poate fi folosită de…