Acest tip de făină, cu un conținut ridicat de gluten și proteine vegetale este potrivită pentru pâine, pentru aluaturile de pizza și, în general, pentru produsele de patiserie care trebuie dospite. Poate fi folosită pentru orice aluat în care se pune drojdie. Este ideal pentru a coace un produs moale cu coajă crocantă
Vezi coșul „Paste Gyermelyi 500gr 4oua spirale” a fost adăugat în coș.
Categorie: Alimente de bază
Produse similare
-
Este un măciniș cu o textură mai granulată. Datorită acestei texturi este recomandată în primul rând pentru plăcinte, pişcoturi sau găluște. Poate fi folosită de…
-
3.90 lei
Este tipul de făină cel mai frecvent utilizat în gospodării. Este un măciniş de granulaţie fină şi constituie materia primă de bază folosită la prepararea…
-
Este fabricat din grâu dur de cea mai bună calitate și conține patru ouă proaspete în plus pe kilogram față de produsul italian mediu. Acest…