Acest tip de făină, cu un conținut ridicat de gluten și proteine vegetale este potrivită pentru pâine, pentru aluaturile de pizza și, în general, pentru produsele de patiserie care trebuie dospite. Poate fi folosită pentru orice aluat în care se pune drojdie. Este ideal pentru a coace un produs moale cu coajă crocantă
Vezi coșul „Gyermelyi Taitei Lati 250 g” a fost adăugat în coș.
Categorie: Alimente de bază
Produse similare
-
5.90 lei
Pastele cu patru ouă sunt cele mai populare din toata gama de paste Gyermelyi, ele reprezentând și majoritatea producției de paste a companiei. Cele 23…
-
7.10 lei
Produsele Gyermelyi fără ouă, fără colesterol, fabricate din făină de grâu dur, sunt recomandate pentru mâncăruri ușoare, picante și salate de paste din bucătăria italiană!…
-
Este un produs al procesului de măcinare având o granulaţie mai mare decât cea a făinii. Acest produs este recomandat la prepararea unor bunătăţi ca…