Este tipul de făină cel mai frecvent utilizat în gospodării. Este un măciniş de granulaţie fină şi constituie materia primă de bază folosită la prepararea diferitelor sortimente de produse de patiserie şi de cofetărie, fursecuri şi biscuiţi. Prăjiturile de casă se prepară tot din acest sortiment de făină care, de asemenea, este potrivit şi pentru pregătirea alimentelor acoperite cu făină sau cu aluat.
Vezi coșul „Taitei frunzulite Gyermelyi 8 oua 250gr” a fost adăugat în coș.
Produse similare
-
Făina de pizza Gyermelyi diferă de alte făinuri utilizate în mod obișnuit în ceea ce privește conținutul și mărimea bobului de grâu, ca rezultat al…
-
7.10 lei
Produsele Gyermelyi fără ouă, fără colesterol, fabricate din făină de grâu dur, sunt recomandate pentru mâncăruri ușoare, picante și salate de paste din bucătăria italiană!…
-
Este un produs al procesului de măcinare având o granulaţie mai mare decât cea a făinii. Acest produs este recomandat la prepararea unor bunătăţi ca…