Este tipul de făină cel mai frecvent utilizat în gospodării. Este un măciniş de granulaţie fină şi constituie materia primă de bază folosită la prepararea diferitelor sortimente de produse de patiserie şi de cofetărie, fursecuri şi biscuiţi. Prăjiturile de casă se prepară tot din acest sortiment de făină care, de asemenea, este potrivit şi pentru pregătirea alimentelor acoperite cu făină sau cu aluat.
Vezi coșul „Gyermelyi Vita Pasta paste durum 500 g penne” a fost adăugat în coș.
Produse similare
-
Făina de pizza Gyermelyi diferă de alte făinuri utilizate în mod obișnuit în ceea ce privește conținutul și mărimea bobului de grâu, ca rezultat al…
-
5.90 lei
Pastele cu patru oua sunt cele mai populare din toata gama de paste Gyermelyi, ele reprezentand si majoritatea productiei de paste a companiei. Cele 23…
-
Acest tip de făină, cu un conținut ridicat de gluten și proteine vegetale este potrivită pentru pâine, pentru aluaturile de pizza și, în general, pentru…