Ingredientele indispensabile ale supelor bucătăriei ungureşti tradiţionale sunt pastele cu opt ouă, produse cu ouă proaspete. Ele aparţin categoriei premium şi reprezintă o gama de produse inovative pe piaţa pastelor făinoase. Datorită conţinutului de ouă proaspete, obţinute în fermele proprii, aceste paste îşi menţin forma şi elasticitatea şi în urma gătirii lor în supe, satisfăcând şi cele mai exigente gusturi. Gama de paste cu opt ouă – constituită din 6 formate – este oferită într-un ambalaj modern.
Vezi coșul „Gyermelyi Vita Pasta Durum Pasta 500 g fusilli tricolore” a fost adăugat în coș.
Produse similare
-
5.10 lei
Ingredientele indispensabile ale supelor bucatariei unguresti traditionale sunt pa apartin categoriei premium si reprezinta o gama de produse inovative pe piata p proaspete, obtinute in…
-
Este un produs al procesului de măcinare având o granulaţie mai mare decât cea a făinii. Acest produs este recomandat la prepararea unor bunătăţi ca…
-
4.00 lei
Faina alba de grau 000 obtinuta prin macinarea graului. Ideala pentru prepararea produselor precum: foi de placinta, foietaje, cozonaci, gogosi, cornuri. Condițiile de depozitare A…