Ingredientele indispensabile ale supelor bucătăriei ungureşti tradiţionale sunt pastele cu opt ouă, produse cu ouă proaspete. Ele aparţin categoriei premium şi reprezintă o gama de produse inovative pe piaţa pastelor făinoase. Datorită conţinutului de ouă proaspete, obţinute în fermele proprii, aceste paste îşi menţin forma şi elasticitatea şi în urma gătirii lor în supe, satisfăcând şi cele mai exigente gusturi. Gama de paste cu opt ouă – constituită din 6 formate – este oferită într-un ambalaj modern.
Vezi coșul „Paste Gyermelyi 500gr 4oua patratele ondulate” a fost adăugat în coș.
Produse similare
-
Acest tip de făină, cu un conținut ridicat de gluten și proteine vegetale este potrivită pentru pâine, pentru aluaturile de pizza și, în general, pentru…
-
Este un produs al procesului de măcinare având o granulaţie mai mare decât cea a făinii. Acest produs este recomandat la prepararea unor bunătăţi ca…
-
4.70 lei
Ingredientele indispensabile ale supelor bucatariei unguresti traditionale sunt pastele cu opt oua, produse cu oua proaspete. Ele apartin categoriei premium si reprezinta o gama de…