Ingredientele indispensabile ale supelor bucătăriei ungureşti tradiţionale sunt pastele cu opt ouă, produse cu ouă proaspete. Ele aparţin categoriei premium şi reprezintă o gama de produse inovative pe piaţa pastelor făinoase. Datorită conţinutului de ouă proaspete, obţinute în fermele proprii, aceste paste îşi menţin forma şi elasticitatea şi în urma gătirii lor în supe, satisfăcând şi cele mai exigente gusturi. Gama de paste cu opt ouă – constituită din 6 formate – este oferită într-un ambalaj modern.
Vezi coșul „Gyermelyi Taitei Lati 250 g” a fost adăugat în coș.
Produse similare
-
4.00 lei
Faina alba de grau 000 obtinuta prin macinarea graului. Ideala pentru prepararea produselor precum: foi de placinta, foietaje, cozonaci, gogosi, cornuri. Condițiile de depozitare A…
-
4.70 lei
Ingredientele indispensabile ale supelor bucatariei unguresti traditionale sunt pastele cu opt oua, produse cu oua proaspete. Ele apartin categoriei premium si reprezinta o gama de…
-
5.90 lei
Ingredientele indispensabile ale supelor bucătăriei ungureşti tradiţionale sunt pastele cu opt ouă, produse cu ouă proaspete. Ele aparţin categoriei premium şi reprezintă o gama de…