Ingredientele indispensabile ale supelor bucătăriei ungureşti tradiţionale sunt pastele cu opt ouă, produse cu ouă proaspete. Ele aparţin categoriei premium şi reprezintă o gama de produse inovative pe piaţa pastelor făinoase. Datorită conţinutului de ouă proaspete, obţinute în fermele proprii, aceste paste îşi menţin forma şi elasticitatea şi în urma gătirii lor în supe, satisfăcând şi cele mai exigente gusturi. Gama de paste cu opt ouă – constituită din 6 formate – este oferită într-un ambalaj modern.
Vezi coșul „Paste Gyermelyi melci 4 oua 500 g” a fost adăugat în coș.
Produse similare
-
7.10 lei
Produsele Gyermelyi fără ouă, fără colesterol, fabricate din făină de grâu dur, sunt recomandate pentru mâncăruri ușoare, picante și salate de paste din bucătăria italiană!…
-
3.90 lei
Este tipul de făină cel mai frecvent utilizat în gospodării. Este un măciniş de granulaţie fină şi constituie materia primă de bază folosită la prepararea…
-
Acest tip de făină, cu un conținut ridicat de gluten și proteine vegetale este potrivită pentru pâine, pentru aluaturile de pizza și, în general, pentru…