Este tipul de făină cel mai frecvent utilizat în gospodării. Este un măciniş de granulaţie fină şi constituie materia primă de bază folosită la prepararea diferitelor sortimente de produse de patiserie şi de cofetărie, fursecuri şi biscuiţi. Prăjiturile de casă se prepară tot din acest sortiment de făină care, de asemenea, este potrivit şi pentru pregătirea alimentelor acoperite cu făină sau cu aluat.
Vezi coșul „Paste Gyermelyi Chusa 4 oua 500 gr” a fost adăugat în coș.
Produse similare
-
4.00 lei
Faina alba de grau 000 obtinuta prin macinarea graului. Ideala pentru prepararea produselor precum: foi de placinta, foietaje, cozonaci, gogosi, cornuri. Condițiile de depozitare A…
-
Este un produs al procesului de măcinare având o granulaţie mai mare decât cea a făinii. Acest produs este recomandat la prepararea unor bunătăţi ca…
-
5.90 lei
Pastele cu patru oua sunt cele mai populare din toata gama de paste Gyermelyi, ele reprezentand si majoritatea productiei de paste a companiei. Cele 23…