Este tipul de făină cel mai frecvent utilizat în gospodării. Este un măciniş de granulaţie fină şi constituie materia primă de bază folosită la prepararea diferitelor sortimente de produse de patiserie şi de cofetărie, fursecuri şi biscuiţi. Prăjiturile de casă se prepară tot din acest sortiment de făină care, de asemenea, este potrivit şi pentru pregătirea alimentelor acoperite cu făină sau cu aluat.
Vezi coșul „Paste Gyermelyi 500gr 4oua spirale” a fost adăugat în coș.
Produse similare
-
5.10 lei
Ingredientele indispensabile ale supelor bucătăriei ungureşti tradiţionale sunt pastele cu opt ouă, produse cu ouă proaspete. Ele aparţin categoriei premium şi reprezintă o gama de…
-
5.10 lei
Ingredientele indispensabile ale supelor bucatariei unguresti traditionale sunt pa apartin categoriei premium si reprezinta o gama de produse inovative pe piata p proaspete, obtinute in…
-
5.90 lei
Pastele cu patru oua sunt cele mai populare din toata gama de paste Gyermelyi, ele reprezentand si majoritatea productiei de paste a companiei. Cele 23…