Este tipul de făină cel mai frecvent utilizat în gospodării. Este un măciniş de granulaţie fină şi constituie materia primă de bază folosită la prepararea diferitelor sortimente de produse de patiserie şi de cofetărie, fursecuri şi biscuiţi. Prăjiturile de casă se prepară tot din acest sortiment de făină care, de asemenea, este potrivit şi pentru pregătirea alimentelor acoperite cu făină sau cu aluat.
Vezi coșul „Gyermelyi fidea cu 8 oua 250g” a fost adăugat în coș.
Produse similare
-
Este fabricat din grâu dur de cea mai bună calitate și conține patru ouă proaspete în plus pe kilogram față de produsul italian mediu. Acest…
-
5.00 lei
Ingredientele indispensabile ale supelor bucatariei unguresti traditionale sunt pastele cu opt oua, produse cu oua proaspete. Ele apartin categoriei premium si reprezinta o gama de…
-
5.10 lei
Ingredientele indispensabile ale supelor bucatariei unguresti traditionale sunt pa apartin categoriei premium si reprezinta o gama de produse inovative pe piata p proaspete, obtinute in…