Ingredientele indispensabile ale supelor bucătăriei ungureşti tradiţionale sunt pastele cu opt ouă, produse cu ouă proaspete. Ele aparţin categoriei premium şi reprezintă o gama de produse inovative pe piaţa pastelor făinoase. Datorită conţinutului de ouă proaspete, obţinute în fermele proprii, aceste paste îşi menţin forma şi elasticitatea şi în urma gătirii lor în supe, satisfăcând şi cele mai exigente gusturi. Gama de paste cu opt ouă – constituită din 6 formate – este oferită într-un ambalaj modern.
Produse similare
-
7.70 lei
Este tipul de făină cel mai frecvent utilizat în gospodării. Este un măciniş de granulaţie fină şi constituie materia primă de bază folosită la…
-
4.70 lei
Ingredientele indispensabile ale supelor bucatariei unguresti traditionale sunt pastele cu opt oua, produse cu oua proaspete. Ele apartin categoriei premium si reprezinta o gama de…
-
Este fabricat din grâu dur de cea mai bună calitate și conține patru ouă proaspete în plus pe kilogram față de produsul italian mediu. Acest…